Tuesday, 27 December 2016

اسرار دیوار 4200 ساله مصری کشف شد + تصاویر



باستان‌شناسان به تازگی مقبره جدیدی را در مصر کشف کرده‌اند که اجسادی را در دل خود جا داده است. یکی از این اجساد متعلق به یک فرعون است که هویت آن هنوز شناخته نشده است.

دانشمندان هنگامی که مشغول حفاری و کار روی پروژه‌ای متعلق به دانشگاه بیرمنگام بودند، دیواری را در زیر زمین پیدا کردند. این دیوار، به لحاظ معماری، ستونی برای مقبره‌ای 4200 ساله است که اجساد «حرخوف» و «حکاییب» از فرمانداران «جزیره الفانتین» متعلق به پادشاهی کهن مصر در آن مدفون شده‌اند.

باستان‌شناسان دانشگاه بیرمنگهام شواهد قانع‌کننده‌ای از مقبره‌های متعلق به فراعنه را در گورستان «کوبت‌الحوا» واقع در «اسوان» یافتند. محققان معتقدند که احتمال وجود فرعون در این مقبره وجود دارد. این گروه تحقیقاتی قرار است آوریل سال بعد این مقبره را مورد اکتشاف قرار دهند.
محققان این دیوار قدیمی دو متری را در قسمت زیرین مسیر عبور بازدیدکنندگان در شمال بخش گورستان «اسوان» غربی واقع در «کوبت‌الحوا» پیدا کردند. به دلیل چشم‌انداز گورستان «کوبت‌الحوا»، این دیوار ستونی و پایه، دامنه کوه و قبرهایی را که در قسمت پایین مقبره قرار گرفته‌اند و از طریق مسیری به تراس دومی راه می‌یابند، محکم نگه داشته است.

این یافته‌ها، درک دانشمندان را از منظره مراسم تدفین دوران پادشاهی کهن و دوره نخست میانی مصر در 2184 تا 2278 سال قبل از میلاد در این منطقه دگرگون کرد. محققان هنوز به درستی نمی‌دانند این مقبره‌ها متعلق به چه کسانی است.

یکی از محققان این پروژه معتقد است که تاریخ این دیوار سنگی از روی تکه‌های سفال جدا شده داخل ملاطی تعیین شده که در ساخت آن مورد استفاده قرار گرفته است. این تکه‌های خردشده از بخش‌های کاسه‌های زورقی با سبک سلطنت شاه «پپی دوم» از سلسله ششم در حدود سال 2184 تا 2278 پیش از میلاد تشکیل شده است.

تصویری از «حرخوف»، از فرمانداران «جزیره الفانتین» که روی دیوار مقبره 4200 ساله نقش بسته است

اوائل امسال، مومیایی مصر باستان متعلق به 3800 سال پیش در این منطقه کشف شد که یکی از مهم‌ترین شمایل یافت‌شده در تاریخ تمدن بشر به شمار می‌رود. باستان‌شناسان قبر این مومیایی را در گورستان «کوبت‌الحوا» پیدا کردند و معتقدند که متعلق به زنی به نام «بانوی ساتجنی»، از چهره‌های کلیدی و مهم پادشاهی میانه مصر بوده است.


مقبره مومیایی «بانوی ساتجنی»

محققان، این جنازه را در شرایط مساعدی پیدا کردند به طوری که داخل پارچه کتان پیچیده شده بود و داخل دو تابوت چوبی قرار گرفته بود.



Filled Under:

0 comments:

Post a Comment